Om företaget

Chi of Hela är startat 2017 av Helene Larsson. Namnet Chi är den västerlanska tolkningen av kinesiskans QI som betyder livsenergi.

Livsenegi är enligt kineskisk folktro den energi som cirkulerar i och utanför människan. Påverkat av den livssituation, psykisk och fysisk men också andlig och självklart genetiska förutsättningar man har i kroppen.

Fritt översatt och tolkat från mig själv så kan man tänka detta i en modernare version av i det holistiska synsättet där man hävdar att fysiologiska, anatomiska, psykologiska och social kulturella aspekter spelar roll för hela människans livssituation. 

 

 

Foto: Ulrika Helgesson

Min resa

 

Efter två diagnostiserade utmattningsdepressioner 2012-2015 kom jag till Anneli Sandström på dåvarande DAO LIVSENERGI. Min resa kändes då hopplös efter att jag fått den bästa av möjligheter med skolmedicinsk hjälp för att tillfriskna och komma på fötter. Men utan hållbart resultat.

Min kropp var långt nere efter flera år av olika sorters stress.

Den stress och den tröttheten kunde inga prover i vårdapparaten utläsa hos mig.

Att få hjälp att jobba med min hälsobild hos Anneli Sandström genom blodanalys, örter och energibalansering av mina blockeringar genom högteknologisk akupunktur, gav förvånansvärt snabbresultat för mig.

Efter ca 3 månader började jag känna att jag hittade glädje i tillvaron. Minne, koncentration och smärtan i min kropp var kraftigt dämpad och jag började kunna vistas i större grupper av människor och njuta av det. Att få balans i min tillvaro har givit mig så många hälsofördelar. För mig är den naturliga vägen den rätta vägen. Jag har själv fått bevis på kroppens självläkande förmåga och vad som händer när vi ger den rätt förutsättningar.

Jag känner i dag stor ödmjukhet i min erfarenhet och står nu redo för att hjälpa dig till ett bättre och mer välbalanserat mående.

Varmt välkommen till mig.

Sirmione, Italien